onsdag 4 november 2009

Varför Seed?

Seed är en vagn som är ämnad för den aktiva föräldern som vill ta sig fram över allt, oavsett om det är på i tunnelbanan, på spårvagnen i skogen eller på stranden.

Eftersom den väger lite, men ändå är stabil, är det orsaken till att den går att ta sig fram med nästan överallt. Sitt- och ligginsatsen är svängbar, så att du kan vända barnet när det blivit större och vill se sig omkring istället för att vara riktad mot föräldern, något som är väldigt viktigt den första tiden. Det märks verkligen att de som utvecklat vagnen är föräldrar själva och har tagit fram en vagn som de själva vill använda. (Kommer vid ett annat tillfälle att skriva mer om hur vagnen blev till, från tanke till verklighet)



En annan funktion som brukar vara uppskattad är att handtagen går att justera på höjden, så både mamma och pappa får bekväm körhöjd. Den tar lite utrymme när den är ihop fälld, så den ryms lätt in i bilen.

Jag tycker att man skall se vagn-inköpet som en investering då man kan ha den länge , det är en vagn som ditt barn kan växa i.

Visst finns det fler fördelar, men de främsta som jag tycker man skall ha i åtanke är de som jag skrivit om ovan. Har ni fler frågor om vagnen så får ni jätte gärna lämna en kommentar så besvaras frågan inom kort.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar