torsdag 29 oktober 2009

Jönköping

Efter Köln drog turnen vidare till Sverige och nästa stopp var metropolen Jönköping. Anders med familj var också med, alltid lika roligt och rätt så unikt att grundaren finns med på plats på liknande mässor. Stor eloge, till Anders med familj. Besökarna uppskattar hans närvaro då det kan ställa frågor direkt till honom.



Vi kommer inom kort att ha servicen "Fråga Dr. Seed" här på bloggen där ni läsare kan ställa era frågor om vagnen.Alla frågor kommer sedan sammanställas och publiceras så kan ni alla ta del av de ställda frågorna. Så kom igen, det finns inga dumma frågor!



Många av besökarna stod länge och väl och begrundade det fantastiska, att hela Seed Pli kunde få plats i en Toyota IQ. Den bilen är för kännedom inte så stor i bagageutrymmet, utan att svarta ner denna bilmodell. Det är väl då rätt så praktiskt att ha en smidig och funktionell vagn som får plats på små utrymmen.

Det hände mycket under Jönköpingsmässan, bland annat och kanske bland den vi minns mest så blev Seed Pli nomineringen till Årets Produkt, och fick entra catwalken.


1 kommentar:

  1. Att den dessutom ryms gott i en Toyota IQ, vilket jag inte kommer att försumma att framhålla om någon skulle säga att min bil inte kan vara ett alternativ för barnfamilj.

    Vi hörs. Ha det!

    SvaraRadera